Begeleiding van een scheidingsmediator in Utrecht

Scheiden is net zo’n gewichtige taak als trouwen. Daarom is het noodzakelijk dat uw echtscheiding op een zorgvuldige manier en met respect voor beide partijen wordt afgewikkeld. Professionele begeleiding van een scheidingsmediator uit Utrecht en omstreken biedt daarbij uitkomst. Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys kan u en uw partner op een professionele manier begeleiden bij uw echtscheiding, dankzij haar jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van scheiden en zaken die daaraan verwant zijn.

Persoonlijk en professioneel

Monique Godefrooij helpt u uw echtscheiding op een goede manier af te ronden en streeft ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Uw echtscheiding kan binnen vier maanden geregeld zijn, zodat u de volgende stap kunt maken. Dit realiseren wij door:

  • Een persoonlijk stappenplan op te stellen;
  • Overzichtelijk in kaart te brengen welke aspecten al geregeld zijn en wat de volgende stap is;
  • Te laten zien welke gevolgen bepaalde beslissingen met zich mee kunnen brengen;
  • Alle vragen die in u omgaan te beantwoorden.

Uniek concept – Scheidingsmediator Utrecht

Monique Godefrooij richt zich op uw echtscheiding en alle bijbehorende zaken en houdt daarbij de belangen en wensen van u en uw partner goed in de gaten. U wordt zorgvuldig geadviseerd over zaken als een ouderschapsplan, inkomen, bezittingen, alimentatie en alle andere zaken die op u van toepassing zijn. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw scheiding op een goede manier wordt afgerond. Ik neem uw zorgen uit handen, want ik begrijp dat u al genoeg aan uw hoofd heeft.

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u één aanspreekpunt voor uw echtscheiding waarop u kunt vertrouwen en waar u wat aan heeft? Aarzel dan niet en vraag een kosteloos kennismakingsgesprek met Monique Godefrooij,  Utrechtse scheidingsmediator aan. Of bel naar 0644369006.