Scheiden onder de juiste begeleiding in Nieuwegein

Scheiden is emotioneel zwaar. Daarbovenop komen allerlei praktische zaken, zoals financiën, alimentatie, juridische aspecten en verzekeringen. Het inschakelen van professioneel hulp van een mediator biedt uitkomst. Scheidingsconsulent Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys begeleidt u graag bij het maken van beslissingen omtrent deze zaken en geeft u deskundig advies. Aarzel niet en schakel hulp in bij het scheiden in Nieuwegein en omstreken om het scheidingsproces zo goed mogelijk af te ronden.

Persoonlijk stappenplan

U wilt duidelijke uitleg en goede beslissingen nemen, maar de ingewikkelde materie liever aan ons overlaten? Daarom maken we in samenwerking met u en uw partner een persoonlijk stappenplan, om het proces overzichtelijk en duidelijk te laten verlopen. Het hele scheidingsproces wordt voor u in kaart gebracht met daarbij de stappen die al genomen zijn én die nog komen gaan. Binnen drie maanden kan uw echtscheiding geregeld zijn en kunt u de volgende stap maken.

Begeleiding van het begin tot het einde

Doordat Monique Godefrooij zeer breed is opgeleid, beschikt ze over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het begeleiden van echtscheidingen. Ook weet ze veel over het regelen van uw financiën en andere zaken zoals uitkeringen, verzekeringen en toeslagen. Daardoor kan ze u en uw partner van veel informatie en advies voorzien over hoe uw echtscheiding het beste geregeld kan worden. Ze brengt voor u in kaart welke gevolgen beslissingen en wensen met zich mee kunnen brengen en wijst u op (on)mogelijkheden. Ze begeleidt u en uw partner van het begin tot het einde, zodat u altijd op haar kunt rekenen.

Meer informatie – Scheiden Nieuwegein

Wilt u uw huwelijk op een goede manier laten beëindigen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan voor meer informatie. Ook kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0644369006. Voor de juiste begeleiding bij het scheiden in Nieuwegein en omgeving moet u bij Het ScheidingsHuys zijn.