Scheiden onder de juiste begeleiding in Houten

Een echtscheidingsproces is op emotioneel gebied vaak zwaar. Daarbovenop komen allerlei praktische zaken zoals juridische aspecten, alimentatie, verzekeringen en financiën. Het is verstandig om professionele begeleiding in te schakelen om deze zaken zo goed mogelijk te regelen. Monique Godefrooij begeleidt jullie  bij het maken van beslissingen en geeftjullie deskundig advies bij het scheiden in Houten en omstreken.

Persoonlijk stappenplan

Een echtscheiding brengt vaak veel vragen met zich mee. Bijvoorbeeld omtrent de kinderen, hoe de onderlinge verdeling van de financiën is en welke verzekeringen moeten worden afgesloten. Al deze zaken worden duidelijk in kaart gebracht in een persoonlijk stappenplan. Zo verloopt het echtscheidingsproces overzichtelijk en weten jullie wat al geregeld is en wat de volgende stap is. Jullie echtscheiding kan binnen vier maanden geregeld zijn.

Begeleiding van het begin tot het einde

Monique Godefrooij begeleidt jullie van het begin tot het eind. Begeleiding door een expert die beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van echtscheidingen. Ook weet zij veel over het regelen van jullie financiën en andere zaken zoals verzekeringen, toeslagen en uitkeringen. Jullie krijgen veel advies en informatie over hoe uw echtscheiding het beste geregeld kan worden. Eventuele gevolgen van beslissingen en wensen worden in kaart gebracht en jullie worden gewezen op (on)mogelijkheden die belangrijk voor u zijn.

Meer informatie – Scheiden Houten

Jullie kunnen hier een gratis kennismakingsgesprek aanvragen voor meer informatie? Of telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Voor de juiste begeleiding bij het scheiden in Houten en omgeving moeten jullie bij Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys zijn.