Scheiden onder de juiste begeleiding in Hilversum

Een echtscheidingsproces is op emotioneel gebied vaak zwaar. Daarbovenop komen allerlei praktische zaken zoals financiën, alimentatie, juridische aspecten en verzekeringen. Om deze zaken zo goed mogelijk te regelen kunt u professionele begeleiding van Het ScheidingsHuys inschakelen. Monique Godefrooij begeleidt u bij het maken van beslissingen en geeft u deskundig advies bij het scheiden in Hilversum en omstreken.

Persoonlijk stappenplan

Om het proces overzichtelijk en duidelijk te laten verlopen, wordt gebruik gemaakt van een stappenplan. Daarmee wordt het gehele scheidingsproces overzichtelijk voor u in kaart gebracht, zodat u weet wat de volgende stap is, maar ook weet wat er al geregeld is. Bijvoorbeeld de vragen omtrent de kinderen, hoe de onderlinge verdeling van de financiën is, welke verzekeringen moeten worden afgesloten en meer. Binnen vijf maanden kan uw echtscheiding geregeld zijn en kunt u de volgende stap maken.

Begeleiding van het begin tot het einde

Monique Godefrooij is zeer breed opgeleid. Ze beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het begeleiden van echtscheidingen. Ook weet ze veel over het regelen van uw financiën en andere zaken zoals verzekeringen, toeslagen en uitkeringen. Daardoor kan ze u en uw partner van veel informatie en advies voorzien over hoe uw echtscheiding het beste geregeld kan worden. Ze brengt voor u in kaart welke gevolgen beslissingen en wensen met zich mee kunnen brengen en wijst u op (on)mogelijkheden. Ze begeleidt u en uw partner van het begin tot het einde, zodat u altijd op haar kunt rekenen.

Meer informatie – Scheiden Hilversum

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek voor meer informatie? Dat kan! Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Voor de juiste begeleiding bij het scheiden in Hilversum en omgeving moet u bij Het ScheidingsHuys zijn.