Begeleiding van een mediator in Zeist

Laat u tijdens uw echtscheidingsproces bijstaan door een mediator. Zo zorgt u ervoor dat uw echtscheiding op een zorgvuldige, doordachte manier met respect voor beide partijen wordt afgerond, zodat u daarna een nieuwe stap kunt zetten in uw leven. Scheiden is net zo’n gewichtige taak als trouwen. Een mediator uit Zeist biedt u daarom de essentiële begeleiding die nodig is in dit proces. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis kunnen de consulenten van Het ScheidingsHuys u en uw partner op een professionele manier begeleiden bij uw echtscheiding.

Uniek concept

Monique Godefrooij als mediator van Het ScheidingsHuys richt zich op uw echtscheiding en alle bijbehorende zaken. Hij of zij neemt de volgende taken in het scheidingsproces op zich:

  • Belangen en wensen van u en uw partner in de gaten houden;
  • Zorgvuldig adviseren over uiteenlopende zaken;
  • Bezighouden met ingewikkelde maar noodzakelijke materie;
  • Uw zorgen uit handen nemen;
  • Zorgen voor een goede afwikkeling van uw echtscheiding.

Persoonlijk en professioneel

Omdat scheiden een persoonlijk proces is, is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar uw belangen en wensen en de eventuele gevolgen daarvan. Daarom stelt een mediator in samenwerking met u een persoonlijk stappenplan op, zodat u precies kunt zien wat er al geregeld is en wat de volgende stap is. Een mediator beantwoordt alle vragen die in u omgaan. Bijvoorbeeld welke verzekeringen u moet afsluiten, hoe de onderlinge verdeling van de financiën is en wat u voor uw kinderen kunt en moet regelen. Met de hulp van een mediator kan uw echtscheiding binnen vijf maanden geregeld zijn, zodat u de volgende stap kunt maken.

Gratis kennismakingsgesprek – Mediator Zeist

Heeft u behoefte aan professionele begeleiding van Het ScheidingsHuys? Ontdek dan wat Monique Godefrooij, mediator uit Zeist voor u kan betekenen en vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Monique Godefrooij door te bellen naar 0644369006.