Begeleiding door een mediator in Utrecht

Jullie echtscheiding op een zorgvuldige manier en met respect voor jullie beiden afgehandeld? Monique Godefrooij, mediator in Utrecht en omgeving staat jullie graag bij in dit proces. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis van zaken worden jullie op een professionele manier begeleid bij jullie echtscheiding.

Persoonlijk en professioneel

Door een persoonlijk stappenplan wordt het voor jullie overzichtelijk welke aspecten er al geregeld zijn en wat de volgende stap is in het scheidingsproces. Als mediator laat ik jullie zien welke gevolgen bepaalde beslissingen en wensen met zich meebrengen en zorg ik ervoor dat jullie vragen worden beantwoord. Bijvoorbeeld hoe jullie de financiën willen verdelen, hoe het zit met het ouderdoms- en partnerpensioen en hoe jullie het gaan regelen met jullie kinderen. Met hulp van Monique Godefrooij als mediator kan jullie echtscheiding binnen drie maanden geregeld zijn, zodat jullie de volgende stap kunnen maken.

Uniek concept

Het ScheidingsHuys richt zich op jullie echtscheiding en alle bijbehorende zaken en houdt daarbij de belangen en wensen van jullie beiden goed in de gaten. Jullie worden zorgvuldig geadviseerd over zaken als inkomen, alimentatie, een ouderschapsplan, bezittingen en alle andere zaken die op jullie van toepassing zijn.  Jullie kunnen er dan ook op vertrouwen dat jullie scheiding op een goede manier wordt afgerond.

Monique Godefrooij begrijpt dat jullie genoeg aan jullie hoofd hebben en neemt daarom jullie zorgen uit handen.

Gratis kennismakingsgesprek – Mediator Utrecht

Willen jullie één aanspreekpunt voor jullie echtscheiding, waarop jullie kunnen vertrouwen? ? Ontdek dan wat deze Utrechtse mediator voor jullie kan betekenen en vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan. Ook kunnen jullie telefonisch contact opnemen met Monique Godefrooij door te bellen naar 0644369006.