Begeleiding door een mediator in Utrecht

Jullie echtscheiding op een zorgvuldige manier afgehandeld met respect voor jullie beiden? Monique Godefrooij, mediator in Utrecht en omgeving staat jullie graag bij in dit proces. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis van zaken worden jullie op een professionele manier begeleid bij jullie echtscheiding.

Persoonlijk en professioneel

Door een persoonlijk stappenplan wordt het voor jullie overzichtelijk welke aspecten er al geregeld zijn en wat de volgende stap is in het scheidingsproces. Als mediator laat ik jullie zien welke gevolgen bepaalde beslissingen en wensen met zich meebrengen en zorg ik ervoor dat jullie vragen worden beantwoord. Bijvoorbeeld hoe jullie de financiën willen verdelen, hoe het zit met het ouderdoms- en partnerpensioen en hoe jullie het gaan regelen met jullie kinderen. Met hulp van Monique Godefrooij als mediator kan jullie echtscheiding binnen drie maanden geregeld zijn.

Uniek concept

Het ScheidingsHuys richt zich op jullie echtscheiding en alle bijbehorende zaken en houdt daarbij de belangen en wensen van jullie beiden goed in de gaten. Jullie worden zorgvuldig geadviseerd over zaken als inkomen, alimentatie, een ouderschapsplan, bezittingen en alle andere zaken die op jullie van toepassing zijn.

Gratis kennismakingsgesprek – Mediator Utrecht

Willen jullie één aanspreekpunt voor jullie echtscheiding?  Ontdek dan wat deze Utrechtse mediator voor jullie kan betekenen en vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan door contact op te nemen met Monique Godefrooij op  tel. 0644369006.