Begeleiding bij jullie echtscheiding door een mediator in Utrecht

Omdat scheiden net zo’n gewichtige taak is als trouwen, is het noodzakelijk dat jullie echtscheiding op een zorgvuldige manier met respect voor beide partijen wordt afgewikkeld. Een mediator uit Utrecht en omstreken staat jullie graag bij in dit proces. Dankzij  jarenlange ervaring en brede kennis begeleidt Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys jullie echtscheiding op een professionele manier.

Persoonlijk en professioneel

Door een persoonlijk stappenplan op te stellen wordt het voor jullie overzichtelijk welke aspecten er al geregeld zijn en wat de volgende stap is in het scheidingsproces. Daarnaast neemt Monique Godefrooij als mediator de volgende taken op zich:

  • Professionele en persoonlijke begeleiding;
  • In kaart brengen welke gevolgen bepaalde beslissingen met zich mee kunnen brengen;
  • Beantwoorden van al jullie vragen;
  • Adviseren op verschillende gebieden zoals financiën en juridische aspecten;
  • Aandacht voor u als mens.

Uniek concept – Mediator echtscheiding Utrecht

Een mediator neemt jullie de zorg van de echtscheiding uit handen. Jullie kunnen er dan ook op vertrouwen dat wij jullie scheiding op een goede manier afronden. Monique Godefrooij richt zich naast de begeleiding ook op alle bijbehorende zaken en houdt daarbij jullie belangen en wensen goed in de gaten. Jullie worden zorgvuldig geadviseerd over zaken als inkomen, alimentatie, ouderschapsplan, bezittingen en alle andere zaken die op jullie van toepassing zijn.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie één aanspreekpunt voor jullie echtscheiding waarop jullie kunnen vertrouwen?  Aarzel dan niet en neem contact op met een Utrechtse mediator voor begeleiding bij jullie echtscheiding. Ook kunnen jullie een gratis kennismakingsgesprek aanvragen of telefonisch contact opnemen met Monique Godefrooij door te bellen naar 06-44369006.