De juiste begeleiding bij echtscheiding in Baarn door mediation

Waarom is scheiden zo moeilijk? Angst voor het onbekende. Want hoe ziet de toekomst eruit zonder je vertrouwde leven met je partner en kinderen? Waar ga je wonen en hoe zal het voor je kinderen zijn? Er komt heel wat kijken bij een echtscheiding. Je kan naast hulp dus ook advies en goede begeleiding gebruiken. Jullie echtscheiding afgewikkeld door mediation in Baarn op een zorgvuldige manier en met respect voor jullie beiden.

Professionele begeleiding bij jullie echtscheiding in Baarn en omstreken biedt daarbij uitkomst. Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys begeleidt jullie op een professionele manier bij jullie echtscheiding, dankzij haar jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van scheiden en zaken die daaraan verwant zijn.

Persoonlijk en professioneel

Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys helpt jullie echtscheiding op een goede manier af te ronden en streeft ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Jullie echtscheiding kan binnen vier maanden geregeld zijn. Dit realiseren wij door:

  • Een persoonlijk stappenplan op te stellen;
  • Overzichtelijk in kaart te brengen welke aspecten al geregeld zijn en wat de volgende stap is;
  • Te laten zien welke gevolgen bepaalde beslissingen met zich mee kunnen brengen;
  • Alle vragen die in jullie omgaan te beantwoorden.

Uniek concept – Mediation Baarn

Naast begeleiding bij jullie echtscheiding wordt u zorgvuldig geadviseerd over zaken als inkomen, alimentatie, een ouderschapsplan, bezittingen en alle andere zaken die op jullie van toepassing zijn. De wensen en belangen van jullie beiden worden daarbij goed in de gaten gehouden. Op deze manier kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie echtscheiding zorgvuldig wordt afgerond.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie één aanspreekpunt voor jullie echtscheiding waarop jullie kunnen vertrouwen? Aarzel dan niet en vraag een kosteloos kennismakingsgesprek aan met Monique Godefrooij, mediator in Baarn, door te bellen naar 06-44369006.