Echtscheiding Hilversum

De juiste begeleiding van jullie echtscheiding in Hilversum

Zitten jullie midden in een echtscheiding en hebben jullie behoefte aan professionele hulp? Monique Godefrooij van Het ScheidingsHuys biedt begeleiding bij jullie scheidingsproces. Een echtscheiding is op emotioneel gebied vaak zwaar. Daarbovenop komen allerlei praktische zaken zoals alimentatie, pensioenverdeling, juridische aspecten en verzekeringen. Monique Godefrooij helpt jullie bij het maken van afspraken, geeft uitvoerig advies en staat jullie bij tijdens jullie echtscheiding in Hilversum en omstreken.

Begeleiding van het begin tot het einde

Monique Godefrooij is scheidingsconsulent en zeer breed opgeleid. Ze is jurist en beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het begeleiden van echtscheidingen. Zo kan ze jullie begeleiding bieden bij en adviseren over de volgende aspecten:

  • Regelen van financiën;
  • Verzekeringen, toeslagen en uitkeringen;
  • Financiële gevolgen van bepaalde beslissingen en wensen;
  • Juridische, persoonlijke en financiële  (on)mogelijkheden.

Monique geeft  informatie en advies over hoe jullie echtscheiding het beste geregeld kan worden. Ze begeleidt jullie van het begin tot het einde.

Persoonlijk stappenplan

Om het proces overzichtelijk en duidelijk te laten verlopen, wordt gebruik gemaakt van een stappenplan. Daarmee wordt het gehele scheidingsproces overzichtelijk voor jullie in kaart gebracht. Hierdoor weten jullie wat de volgende stap is, maar ook weten wat er al geregeld is. Bijvoorbeeld de vragen omtrent de kinderen, hoe de verdeling van jullie vermogen wordt, wat jullie gaan doen met jullie woning, welke verzekeringen moeten worden afgesloten en meer. Binnen drie tot vier maanden kan jullie echtscheiding geregeld zijn en kunnen jullie de volgende stap maken.

Meer informatie – Echtscheiding Hilversum

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor meer informatie? Dat kan! Aarzel niet en neem telefonisch contact op door te bellen naar 0644369006 voor meer informatie, of vul het contactformulier in. Voor de juiste begeleiding bij jullie echtscheiding in Hilversum en omgeving is Monique Godefrooij de persoon.